برگزاری آیین استقبال و معارفه نودانشجویان دانشکده الهیات

ارسال شده در تاریخ 1401/08/25
برگزاری آیین استقبال و معارفه نودانشجویان دانشکده الهیات

برگزاری آیین استقبال و معارفه  نودانشجویان دانشکده الهیات

آیین استقبال و معارفه نودانشجویان مقطع کارشناسی سال 1401 دانشکده الهیات در تاریخ 18 آبان 1401 و نودانشجویان مقطع کارشناسی ارشد سال 1401 در تاریخ 25 آبان 1401 برگزار شد.

این مراسم با حضور سرکار خانم دکتر توازیانی  ریاست محترم  و سرکار خانم دکتر شایانفر معاون محترم آموزش و تحصیلات تکمیلی و جناب آقای دکتر جوانی معاون محترم پژوهشی و اجرایی و جمعی از اساتید محترم دانشکده الهیات و نودانشجویان  در تالار مولوی این دانشکده برگزار شد.
 در این مراسم پس از تلاوت آیات نورانی قرآن کریم و پخش سرود ملی، مجری_دانشجوی این مراسم ضمن خوش آمد گویی به حضار، حاضرین را به مشاهده کلیپ معرفی دانشکده الهیات دعوت نمودند.
مراسم با سخنرانی سرکار خانم دکتر توازیانی ریاست محترم دانشکده الهیات و ذکر قوانین مهم دانشکده و سخنرانی جناب آقای دکتر جوانی معاون محترم پژوهشی و اجرایی ادامه یافت.
در پایان ضمن معرفی انجمن های علمی توسط مسئول انجمن علمی فلسفه و حکمت اسلامی، خانم دکتر شایانفر معاون محترم آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشکده موارد و نکات مهم آموزشی را به نودانشجویان ارائه نمودند.

تعداد بازدید:1972

• استقبال از نودانشجویان دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا_1
  • استقبال از نودانشجویان دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا_2
  • استقبال از نودانشجویان دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا_0