ششمین نشست از نشست‌های تخصصی «مفردات‌پژوهی و مفهوم‌شناسی‌های واژگان و عبارات قرآنی در تفسیر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مدظله‌العالی»

ارسال شده در تاریخ 1403/06/11

نشست تخصصی «تحلیل انتقادی دیدگاه‌های فقهی درباره عبارت «وَ هُم صَاغِرُون» با بهره از اندیشه تفسیری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مدظله‌العالی» برگزار شد. این نشست به همت انجمن علمی دانشجویی علوم قرآن و حدیث معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه الزهرا (س) با همکاری موسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی " و انجمن علمی دانشجویی دانشگاه تهران با سخنرانی دکتر رضا حق پناه عضو هیات علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی در تاریخ شنبه 10 شهریور 1403، ساعت 14 در فضای اسکای روم برگزار شد. این نشست با حضور سی و شش نفراز علاقمندان به مباحث تفسیر پژوهی برگزار شد. شرکت در این نشست ها برای عموم آزاد و رایگان است و گواهی متناسب با میزان ساعت حضور در نشست‌ها برای شرکت‌کنندگان در این نشست‌ها صادر خواهد شد. علاقمندان به شرکت در این نشست های تخصصی جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند در کانال اختصاصی سلسله نشست‌های تخصصی مفردات‌پژوهی و مفهوم‌شناسی‌های واژگان و عبارات قرآنی در تفسیر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مدظله‌العالی به آدرس ذیل در ایتا عضو شوند. صوت مربوط به این نشست و سایر نشست‌ها در این کانال قرار می‌گیرد.

• 1_0
  • 2_0
  • 3_0

تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، طبقه سوم، دانشکده الهیات کدپستی : 1993893973