اولین نشست از نشست‌های تخصصی: مفردات ‌پژوهی و مفهوم‌شناسی‌های واژگان و عبارات قرآنی در تفسیر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مدظله‌العالی

ارسال شده در تاریخ 1403/05/09

انجمن علمی دانشجویی علوم قرآن و حدیث معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه الزهرا (س) با همکاری موسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی " و انجمن علمی دانشجویی دانشگاه تهران نشست‌های تخصصی با موضوع «مفردات‌پژوهی و مفهوم‌شناسی‌های واژگان و عبارات قرآنی در تفسیر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مدظله‌العالی» برگزار کرد. دکتر زهرا صرفی استادیار گروه علوم قرآن و حدیث دانشگاه الزهرا دبیر علمی این نشست‌ها است. این نشست‌ها شامل سیزده نشست تخصصی است. اولین این نشست‌ها با عنوان مفهوم‌شناسی «قول أحسن» با تکیه بر آراء تفسیری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مدظله‌العالی» روز دوشنبه 8 مردادماه 1403 برگزار شد و دکتر محمد عترت دوست سخنران این نشست با اشاره به اندیشه تفسیری ممتاز امام خامنه‌ای بیان کردند که ایشان با عبور از چالش‌های تفسیری و پرهیز از بسیاری از مقدمات غیر ضروری؛ در عین حفظ مبانی و بنیادهای تفسیری، به تبیین دقیق عرصه‌های اجتماعی و کاربردی قرآن کریم می‌پردازند. در این نشست تحلیل تفسیری «احسن القول» در آیه 18 سوره زمر را نمونه مواجهه تفسیری ایشان در قالب تحقق و پیاده‌سازی اجتماعی دانستند. این نشست با حضور چهل نفراز علاقمندان به مباحث تفسیر پژوهی برگزار شد. کانال اختصاصی سلسله نشست‌های تخصصی مفردات‌پژوهی و مفهوم‌شناسی‌های واژگان و عبارات قرآنی در تفسیر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مدظله‌العالی به آدرس ذیل در ایتا تشکیل شده است.شرکت در نشست‌ها برای عموم آزاد و رایگان است و گواهی متناسب با میزان ساعت حضور در نشست‌ها برای شرکت کنندگان صادر خواهد شد. علاقمندان شرکت در این نشست های تخصصی می توانند در این کانال عضو شوند، تا از زمان سایر نشست ها آکاهی یابند.

...

• 1_0

تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، طبقه سوم، دانشکده الهیات کدپستی : 1993893973
تلفن : 982188058923+ فاکس : 982188058923+