حضور دکتر عالمی در مراسم بزرگداشت وحدت حوزه و دانشگاه

ارسال شده در تاریخ 1402/10/06
حضور دکتر عالمی در مراسم بزرگداشت وحدت حوزه و دانشگاه

در روز 27 آذر 1402 جناب آقای دکتر عالمی معاون پژوهشی و اجرایی دانشکده الهیات دانشگاه الزاهرا(س) در مراسم بزرگداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه و شهید باهنر که در دانشکده الهیات دانشگاه تهران برگزار شده بود شرکت کردند.

بزرگداشت در دو نوبت صبح و عصر برگزار شد، صبح بصورت عمومی با سخنرانی اساتید انجام شد.

آقای دکتر واعظی رییس دانشکده الهیات دانشگاه تهران: ضمن خوش امدگویی به بیان تاریخچه علمی دکتر باهنر پرداختند، دکتر گلشنی: عمدتا به اهمیت و توجه دنیا و دانشمندان علوم مختلف به الهیات و در عین حال کم توجهی به این حوزه در ایران پرداختند، و دکتر مقیمی: رییس دانشگاه تهران در مورد اهمیت علوم انسانی و لزوم توجه بیشتر به آن ایراد سخن کردند.

در نوبت عصر جلسه با حضور روسا و معاونان دانشکده های الهیات کشور برگزار شد، که نخست به معرفی افراد، امکانات، نشریات و ... دانشکده ها پرداخته شد و سپس راهکارهای همکاری و نحوه تبادل و ارتباط برای جهت دادن بهتر به فعالیتهای رشته های الهیاتی و رفع کمبودها و مشکلات مطرح شد.

• 1_0
  • 2_0

تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، طبقه سوم، دانشکده الهیات کدپستی : 1993893973
تلفن : 982188058923+ فاکس : 982188058923+