دیدار هیات رئیسه دانشگاه الزهرا با جانباز گرانقدر دفاع مقدس آقای دکتر اعلی تورانی به مناسبت هفته دفاع مقدس

ارسال شده در تاریخ 1402/07/04

هیئت رئیسه دانشگاه الزهرا(س) در روز سه شنبه 1402/07/04 به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس با جانباز گرانقدر دکتر اعلی تورانی مدیر گروه فلسفه و حکمت دانشکده الهیات دیدار داشتند.
دکتر زهرا ناظم بکائی رئیس دانشگاه الزهرا(س) از رشادت ها و فداکاری ایشان در دفاع مقدس و همچنین پس از آن در سنگر علم و دانش تقدیر کردند. در این دیدار هیئت رئیسه و جمعی از اساتید دانشکده الهیات نیز حضور داشتند.
دکتر اعلا تورانی، از جانبازان گرانقدر دفاع مقدس است  که چشمان پرفروغش را در دفاع از میهن عزیز و انقلاب اسلامی ایران نثار کرده است. در سال های پس از جنگ نیز از پاننشسته و در دانشگاه الزهرا(س) به تحصیل و تدریس در رشته فلسفه و کلام اسلامی مشغول می شود. مدیریت گروه فلسفه و حکمت اسلامی دانشگاه الزهرا(س)، عضویت در انجمن فلسفه ملاصدرا و مسئولیت کارگروه ترویج گفتمان جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی از دیگر فعالیت های ایشان است.

تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، طبقه سوم، دانشکده الهیات کدپستی : 1993893973
    تلفن : 982188058923+ فاکس : 982188058923+
     theology@alzahra.ac.ir