سخنرانی دکتر حدیث رجبی در نشست علمی بخش بین الملل سی امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم

ارسال شده در تاریخ 1402/01/18

بخش بین الملل سی امین نمایشگاه قرآن کریم در 18 فروردین 1402 میزبان اساتیدی از دانشگاه های تهران، الزهراء (س) و جامعۀ المصطفی بود.
در این نشست قرآنی که با موضوع «تبیین مشترکات دینی و آیینی در تأمین سعادت و سلامت جامعه با محوریت سبک زندگی قرآنی» برگزار شد، سرکار خانم دکتر حدیث رجبی، مدیرگروه محترم معارف اسلامی دانشگاه الزهراء(س)، به تبیین فرصت یکبارۀ حیات دنیایی با محاسبۀ عقلانیت و توصیۀ اسلام به اتخاذ سبک زندگی ای با کمترین آسیب پرداختند و اهمیت ترویج سبک زندگی قرآنی در سلامت روان جامعه را تشریح نمودند.

تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، طبقه سوم، دانشکده الهیات کدپستی : 1993893973
    تلفن : 982188058923+ فاکس : 982188058923+
     theology@alzahra.ac.ir