برگزاری کارگاه «جوانب حقوقی و قضایی تعرضات به عنف با تاکید بر پرونده های قضایی استان تهران»

ارسال شده در تاریخ 1402/03/08

کارگاه «جوانب حقوقی و قضایی تعرضات به عنف با تاکید بر پرونده های قضایی استان تهران» با حضورخانم دکترصفایی دکترای مطالعات زنان و پژوهشگر پژوهشگاه قوه قضاییه در تاریخ دوشنبه 8 خردادماه 1402 ساعت 13 الی 15، در تالار مولوی واقع در دانشکده الهیات برگزار شد.
در این برنامه، خانم دکتر صفایی ابتدا توضیحاتی پیرامون جرایم منافی عفت به عنف و نیز روش پژوهشی خود دادند. در ادامه به بررسی خلاصه پرونده های مربوطه و نیز رویکرد نظام قضایی به نقش رضایت در تشخیص به عنف بودن یا نبودن جرایم منافی عفت پرداخته شد.
لازم به ذکر است این کارگاه ذیل سلسله نشست های ساعت تفکر فقهی و حقوقی بر محور زن و خانواده گروه فقه و مبانی حقوق اسلامی دانشگاه الزهرا (س) برگزار شده است.

تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، طبقه سوم، دانشکده الهیات کدپستی : 1993893973
    تلفن : 982188058923+ فاکس : 982188058923+
     theology@alzahra.ac.ir