بازدید سرپرست معاون آموزشی و تکمیلی دانشگاه الزهرا(س) از برگزاری امتحانات دروس عمومی

ارسال شده در تاریخ 1402/03/31

دکتر الهه مرندی سرپرست معاون آموزشی و تکمیلی دانشگاه الزهرا(س) در روز چهارشنبه 31 خرداد 1402 به بازدید از برگزاری امتحانات دروس عمومی گروه معارف پرداخت.
امتحانات دروس عمومی معارف، فارسی عمومی ، زبان عمومی و پیش دانشگاهی به صورت مجتمع و با نظارت دکتر مرندی توسط گروه معارف دانشکده الهیات، با موفقیت برگزارگردید؛در این نیمسال (4012) همکاری دانشکده ها در قالب معرفی مراقبین آزمون صورت پذیرفت؛ تعداد دانشجویان آزمون مذکور 5هزارنفر بوده است که در 9 نوبت کاری و به تناسب موضوع درسی خود در امتحان پایان ترم شرکت کردند.

تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، طبقه سوم، دانشکده الهیات کدپستی : 1993893973
    تلفن : 982188058923+ فاکس : 982188058923+
     theology@alzahra.ac.ir