تبریک به استادان برتر آموزشی سال 1402 دانشکده الهیات در روز گرامیداشت مقام استاد

ارسال شده در تاریخ 1402/02/16

آیین گرامیداشت مقام شامخ معلّم و تکریم سرآمدان آموزشی دانشگاه الزهرا(س)، روز سه‌شنبه 12 اردیبهشت‌ماه 1402 با حضور دکتر زهرا ناظم بکایی رئیس دانشگاه، دکتر شاه‌آبادی معاون آموزشی، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر موسوی رییس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دکتر صادقی معاون فرهنگی، دکتر محمد حسن قدیری ابیانه سفیر سابق ایران در مکزیک و جمعی از مسئولان و اساتید دانشگاه در سالن دکتر تورانی برگزار شد.
در این مراسم از دکتر شهناز شایان فر بعنوان سرآمد آموزشی دانشکده الهیات و دکتر فتحیه فتاحی زاده استاد گروه علوم قرآن و حدیث و دکتر فریبا پات استاد گروه تاریخ تمدن و ملل اسلامی در بخش گروه های آموزشی تقدیر بعمل آمد.
این موفقیت را به ایشان تبریک و تهنیت عرض نموده و آرزوی توقیق روز افزون ایشان را از درگاه ایزد متعال خواهانیم .

تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، طبقه سوم، دانشکده الهیات کدپستی : 1993893973
    تلفن : 982188058923+ فاکس : 982188058923+
     theology@alzahra.ac.ir