برگزاری نشست مشترک هیئت زنان با رئیس واعضاء مرکز مطالعات زنان دانشگاه علیگر هند

ارسال شده در تاریخ 1401/10/20
برگزاری نشست مشترک هیئت زنان با رئیس واعضاء مرکز مطالعات زنان دانشگاه علیگر هند

برگزاری نشست مشترک هیئت زنان جمهوری اسلامی ایران با رئیس واعضاء مرکز مطالعات زنان دانشگاه علیگر

در ادامه نشست های مشترک هیئت زنان جمهوری اسلامی ایران با مراکز زنان هند ،نشست مشترکی در مرکز مطالعات زنان دانشگاه علیگر ،یکی از مراکز مهم مطالعاتی وسیاستگذاری در حوزه زنان در هند با حضور دکتر زهرا سادات میرهاشمی مدیر گروه فقه و مبانی حقوق اسلامی دانشگاه الزهرا (س) برگزار گردید. در این نشست  خانم آذرمیدخت صفوی ، ربانی رایزن فرهنگی وجمعی از مسئولین ،اعضاء هیئت علمی و دانشجویان این مرکز پژوهشی نیز حضور داشتند. ابتدای این نشست خانم دکترعذرا زیدی رئیس مرکز مطالعات زنان دانشگاه علیگر طی سخنانی ضمن تشریح اهداف وفعالیت های این مرکز خاطرنشان ساخت ؛این مرکز که در ر شته مطالعات زنان تا سطح دکترا دانشجو داشته و به عنوان یکی از مراکز تخصصی و پژوهشی مهم در حوزه زنان در هند بشمار می رود ،علاوه بر تمرکز بر حوزه مطالعات و پژوهش در عرصه زنان وخانواده ، در زمینه ترویج فرهنگ صلح وهمزیستی وتوسعه گفت وگوهای دینی فرهنگی نیز فعالیت دارد.
در ادامه این نشست چند تن از شرکت کنندگان هندی به طرح سوالاتی در خصوص تحولات اخیر در ایران وموضوع زنان در جمهوری اسلامی ایران پرداختند.

• رگزاری نشست مشترک هیئت زنان با رئیس واعضاء مرکز مطالعات زنان دانشگاه علیگر_0
  • رگزاری نشست مشترک هیئت زنان با رئیس واعضاء مرکز مطالعات زنان دانشگاه علیگر_1
  • رگزاری نشست مشترک هیئت زنان با رئیس واعضاء مرکز مطالعات زنان دانشگاه علیگر_2

تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، طبقه سوم، دانشکده الهیات کدپستی : 1993893973