۱۳۹۹ يکشنبه ۲۲ تير
تهیه کلیپ های روان شناختی "مدیریت اضطراب امتحان آنلاین" از سوی مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا (س)
ارسال شده در تاریخ 1399/04/04

مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) به منظور کاهش اضطراب‌ دانشجویان به دلیل شیوه متفاوت برگزاری امتحانات در نیمسال جاری، اقدام به تهیه کلیپ‌های روانشناختی با موضوع مدیریت اضطراب امتحان آنلاین کرده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا، با توجه به نزدیک بودن ایام امتحانات پایان ترم و همچنین متفاوت بودن شیوه امتحان در نیمسال جاری، این مساله دانشجویان را با اضطراب و چالش هایی مواجه ساخته است.
به همین دلیل مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) با همکاری دفتر مشاوره و سلامت سازمان اموردانشجویان و کانون همیاران سلامت روان (یاریگران زندگی) دانشگاه، اقدام به تهیه کلیپ‌های روان شناختی با موضوع مدیریت اضطراب امتحان آنلاین کرده است که در آن روان شناسان مرکز مشاوره دانشجویی به طور مختصر به ارائه راهبردهایی برای مواجهه با اضطراب امتحان آنلاین و افزایش عملکرد در این حوزه پرداخته‌اند.
جهت مشاهده کلیپ ها می‌توانید به آدرس زیر مراجعه نمایید:
کلیپ مدیریت اضطراب امتحان آنلاین- روان شناس خانم مژگان آذرخش

کلیپ راهکارهای کاهش اضطراب امتحان آنلاین- روان شناس خانم دکتر فرشته چراغی