۱۳۹۹ پنج شنبه ۲۱ فروردين
بهار آموزش دانشگاه الزهرا(س) در زمستان 98
ارسال شده در تاریخ 1398/12/27

دانشگاه الزهرا پیشگام در ارائه آموزش‌های الکترونیک

دانشگاه الزهرا(س) پس از ورود ویروس کرونا و الزام به تعلیق کلاس‌های حضوری به دلیل رعایت الزامات بهداشتی از هفته دوم اسفند ماه اقدام به تعریف کلیه 786 استاد، 8555 دانشجو و 2249 درس‌ارائه شده در نیم سال جاری در سامانه آموزش الکترونیک ( lms ) و کلاس های آموزش همزمان نموده است. حدود 35% از اساتید شیوه آموزش در قالب کلاس آنلاین همزمان را انتخاب کرده اند و 65% دیگر از سامانه lms برای این منظور استفاده می کنند.
در این طرح که با استقبال گسترده اساتید و دانشجویان روبرو شده است اساتید بدون از دست دادن زمان، کلاس های خود را همانند قبل با انسجام و بر اساس روال آموزشی دنبال کرده اند.
مشارکت گسترده اساتید و دانشجویان و برگزاری منظم درسهای تعریف شده در نیمسال دوم 98-99 نشان از عزم همگانی در دانشگاه الزهرا(س) برای گسترش علم و دانش و انجام رسالت های آموزشی و تربیتی است.
مشارکت اعضای هیات علمی در برخی دانشکده‌ها مانند دانشکده فنی و مهندسی این دانشگاه در حدود 89% و بسیار رضایتبخش است. مرکز آموزش های مجازی دانشگاه روزانه پاسخگوی اساتید و دانشجویان عزیز برای حل مشکلات ایشان برای کار با سامانه آموزش است. همچنین دانشگاه الزهرا آماده همکاری با سایر دانشگاه ها و موسسات آموزشی برای انتقال تجربیات خود در این خصوص می باشد.