۱۳۹۹ پنج شنبه ۲۱ فروردين
پیوستن دانشگاه الزهرا به کنسرسیوم دانشگاه پژوهی
ارسال شده در تاریخ 1398/12/25

دانشگاه الزهرا و موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی در تاریخ 98/12/25 به منظور همکاری و همکنشی و مشارکت فعال برای ایجاد کنسرسیوم دانشگاهی در زمینه توسعه فعالیت های دانشگاه پژوهی و مشارکت در اعتبار بخشی و رتبه بندی دانشگاه ها در این زمینه و پشتیبانی علمی، فنی، نرم افزاری، پژوهشی و آموزشی در مسیر تحقق اهداف دانشگاه پژوهی و استقرار نظام پشتیبان تصمیم در دانشگاه ها، تفاهمنامه همکاری امضا کردند. این کنسرسیوم با حضور 10 دانشگاه کشور تشکیل شده است. از اهداف این تفاهمنامه می توان به تسهیل زمینه های همکاری مشترک در مسیر ارتقا توان نهادی، منابع انسانی، علمی، مدیریتی و برنامه ریزی دانشگاهی ،مدیریت دانش پدید آمده بر اثر ارتباطات و همکنشی های موسسه و دانشگاه برای بهره گیری در قلمرو ملی و انجام پایلوت طرح های دانشگاه پژوهی در دانشگاه های حاضر در کنسرسیوم اشاره کرد.

لینک خبر