۱۳۹۹ پنج شنبه ۲۱ فروردين
بهره برداری از سامانه دانش بنیان دانشگاه الزهرا(طوبی) برای آموزش مجازی
ارسال شده در تاریخ 1398/12/15

با تکیه بر توانمندی‌های علمی و تخصصی دانشگاه الزهرا؛ سامانه طوبی جهت برگزاری کلاس‌های آموزش مجازی به بهره‌برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا، پیرو ممنوعیت استفاده از پیام‌رسان‌های خارجی در دستگاه‌های حاکمیتی، دولتی، مدارس و دانشگاه‌ها از سوی دادستانی کل کشور و تاکید بر آموزش‌‌های مجازی در بستر شبکه‌های اجتماعی داخلی، اپلیکیشن دانشگاهی طوبی با تکیه بر توانمندی‌ و ظرفیت‌های علمی دانشگاه الزهرا، به بهره‌برداری رسید.
این سامانه یک برنامه کاربردی تحت موبایل (Mobile Application) است که از قابلیت پوشش کلیه ارتباطات دانشگاهی، پیام رسانی، مدیریت کلاس‌ها و ایجاد تعامل موثر میان دانشجویان و اساتید برخوردار می‌باشد و می‌تواند کلیه سامانه‌های دانشگاهی را به طرز یکپارچه‌ای تحت پوشش قرار دهد.

همچنین در سامانه طوبی، قابلیت پشتیبانی بر خط نیز تعبیه شده و کارشناسان مرکز هوشمندسازی بصورت برخط پاسخگوی سوالات دانشجویان و اساتید عزیز هستند.
این اپلیکیشن هم‌اکنون در بخش دسترسی سریع سایت دانشگاه قابل مشاهده است؛ همچنین از طریق لینک app.alzahra.ac.ir قابلیت دسترسی دارد.
لازم به ذکر است؛ دریافت نسخه اندروید و وب این برنامه، راهنما و شرح عملکرد آن نیز از لینک uapp.alzahra.ac.ir قابل دریافت است.

تعداد بازدید:1908