۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر

برگزاری جلسه ویژه هیأت رئیسه دانشگاه الزهرا(س) درخصوص اقدامات پیشگیرانه

ارسال شده در تاریخ 1398/12/03
برگزاری جلسه ویژه هیأت رئیسه دانشگاه الزهرا(س) درخصوص اقدامات پیشگیرانه

با دستور سرکار خانم دکتر ملانظری، رئیس دانشگاه دانشگاه الزهرا(س)، جلسه ویژه هیات رئیسه به جهت اخذ تصمیمات و انجام اقدامات پیشگیرانه در مقابل بیماری کرونا در روز شنبه سوم اسفند 1398 تشکیل گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا(س) جلسه ویژه هیأت رئیسه با حضور همه اعضا تشکیل شد. دکتر ملانظری در این جلسه که در پی انتشار اخبار رسمی ابتلای تعدادی از هموطنان به بیماری کرونا (کووید 19) در برخی استان‌های کشور تشکیل شده بود بیان نمودند؛ با وجود اینکه تاکنون هیچ موردی از این بیماری یا موارد مشکوک به آن در دانشگاه الزهرا(س) مشاهده نشده است؛ اما اتخاذ تصمیمات و اقدامات جدی پیشگیرانه ضروری است.
مصوبات این جلسه شامل موارد ذیل است:
الف) تشکیل کمیته سلامت، پیشگیری و کنترل بیماری کرونا و کارگروه های آن تأیید شد.
ب) پیشنهادات کمیته سلامت، پیشگیری و کنترل بیماری کرونا به استحضار اعضا رسید و تصمیم‌ های زیر اتخاذ شد:
1. کلینیک تخصصی دانشگاه الزهرا(س) تا اطلاع ثانوی به صورت شبانه‌ روزی فعالیت نماید.
2. تمامی همایش ها، نشست ها و کنفرانس های برنامه ریزی شده برای اسفند ماه با هماهنگی معاونین و روسای دانشکده های مربوط به زمان دیگری موکول شود.
3. کارگروه اطلاع رسانی، محتواهای مورد تأیید کمیته مراقبت در خصوص پیشگیری و شناسایی کرونا را به نحو مناسب به اطلاع دانشجویان و اعضای دانشگاه، نیروهای شرکتی و پیمانکاران برساند.
4. اقلام بهداشتی و ضدعفونی کننده های لازم برای پیشگیری تامین و در تمامی ساختمان های دانشگاه، به خصوص خوابگاه ها، سلف و بوفه قرار گیرد.
5. از پذیرش میهمان در خوابگاه تا اطلاع ثانوی اجتناب شود .
6. در صورتی که اعضا و دانشجویان مواردی مبتلا به علائم ویروس کرونا مشاهده نمودند، سریعا مراتب را بر حسب مورد به امور اداری و امور دانشجویی اطلاع دهند.
در انتها هیات رئیسه اظهار امیدواری نمودند که به امید خدا، با همکاری همه همکاران و دانشجویان، رعایت توصیه ‌های بهداشتی و ایمنی، ضمن پیشگیری و کنترل ریسک ‌های ابتلا به این ویروس، فعالیت ‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه حفظ و استمرار یابد.

تهران، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا ( س )
      کدپستی : 1993893973
    تلفن : 982188044040+