۱۳۹۹ جمعه ۱۵ فروردين
به میزبانی دانشگاه الزهرا؛ شانزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع ایران 2 و 3 بهمن‌ماه برگزار می‌شود
ارسال شده در تاریخ 1398/10/28
به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا، شانزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع ایران با همکاری دانشگاه الزهرا و انجمن مهندسی صنایع ایران، 2 و 3 بهمن ماه سال جاری با هدف تبادل دانش، مفاهیم، روش‌ها و روندهای جدید این حوزه و با محوریت تحول دیجیتال و مهندسی صنایع در کشور در محل سالن همایش‌های بین‌المللی دانشگاه الزهرا برگزار می‌شود.
تمرکز بر برگزاری کارگاه های تخصصی و سخنرانی‌های کلیدی مدیران مطرح کشور با موضوعات روز و روندهای آتی مهندسی صنایع و مرتبط با تحول دیجیتال و حضور پررنگ‌تر محققان خارجی برای ارائه مقالات، از جمله ویژگی‌های برجسته این کنفرانس است.
همچنین در این دوره از کنفرانس 7 نشست با موضوعات مختلف از جمله نشست بانک ایران زمین با عنوان "بانکداری دیجیتال"، شرکت آلیاسیس با عنوان "SAMP و جایگاه آن در تحول دیجیتال"، فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه و فروشگاه اینترنتی دیدی بود با عنوان "خرده فروشی و جایگاه آن در تحول دیجیتال در کشور(مطالعه موردی: اسپانسر فروشگاههای زنجیره ای رفاه)"، شرکت توسعه یکپارچه ایلیا و پرشیا فاوا گسترش با عنوان " اثر ERP بر کاهش اثر شلاقی در زنجیره تامین، سازمان حمل ونقل ترافیک شهرداری تهران با عنوان " مروری بر اجرای طرح ترافیک در ادوار گذشته و دلایل تغییر آن" برگزار خواهد شد.
علاوه بر آن، در این کنفرانس 11 غرفه با موضوعات مختلف حضور دارند و تاکنون نیز 331 نفر جهت حضور در این گردهمایی علمی با هدف ارائه مقاله و استفاده از مباحث روز کشور ثبت نام کرده‌اند. علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به آدرس iiie.ir/honors مراجعه کنند.
لازم به ذکر است؛ اولین دوره جشنواره برگزیدگان انجمن مهندسی صنایع ایران در سال 98 با حمایت و همکاری دانشکده‌های مهندسی صنایع سراسر کشور در سه بخش کتاب، پایان نامه تحصیلات تکمیلی و ترویج دهنده مهندسی صنایع با 39 اثر در بخش کتاب، 28 اثر در بخش پایان نامه کارشناسی ارشد و رساله دکتری و 41 رسانه در بخش ترویج دهنده برگزار شد.