۱۳۹۹ دوشنبه ۱۲ خرداد
دانشگاه الزهرا(س) مرجعی برای ارزیابی شایستگی های عمومی مدیران حرفه ای دستگاه های اجرایی
ارسال شده در تاریخ 1398/10/18

دانشگاه الزهرا موفق به اخذ گواهی "صلاحیت ارزیابی شایستگی های عمومی مدیران حرفه ای دستگاه های اجرایی از سازمان امور استخدامی کشور شد.

این موفقیت پس از طی مراحل ارزیابی و ارایه مدارک مثبته به سازمان امور استخدامی صورت گرفت و دانشگاه الزهرا از این پس می تواند به ارزیابی شایستگی های عمومی مدیران حرفه ای دستگاه های اجرایی بپردازد و اجازه دارد که با رعایت مفاد دستورالعمل نحوه ارزیابی و توسعه شایستگی های عمومی مدیران حرفه ایی و سایر مقررات و ضوابط و با توجه به موازین علمی کانون های ارزیابی، نسبت به ارزیابی شایستگی های عمومی مدیران دستگاه های اجرایی متقاضی اقدام نماید.
دانشگاه الزهرا با افتخار آمادگی خود را به عنوان مرکز سنجش ارزیابی شایستگی های مدیران برای خدمت دهی به تمام ارگان های دولتی و شرکت های خصوصی متقاضی برای تعین کارراهه شغلی مدیران و شناسایی و انتخاب افراد شایسته اعلام می دارد.