۱۳۹۸ پنج شنبه ۳ بهمن
ملاقات عضو هیأت علمی دانشگاه اوچانومیزو با مسئولان دانشگاه الزهرا
ارسال شده در تاریخ 1398/10/10
پیرو تفاهم نامه منعقده بین دانشگاه الزهرا و دانشگاه اوچانومیزو ژاپن، دکتر آبه ناوفومی، استاد دانشگاه اوچانومیزو جهت ملاقات با مسئولان دانشگاه الزهرا در تاریخ دوشنبه 9 دی­ماه 1398 مهمان دانشگاه الزهرا بودند. در این جلسه علاوه بر آقای دکتر آبه، خانم دکتر پرچهر حناچی مدیر همکاری های علمی بین­المللی دانشگاه الزهرا، خانم دکتر عزت عسگرانی عضو هیأت علمی دانشکه علوم زیستی و فارغ التحصیل از ژاپن، آقای دکتر محمدرضا بارانی مدیر گروه تاریخ دانشکده ادبیات و خانم دکتر طیبه حسین نژاد عضو هیأت علمی دانشکده فیزیک-شیمی و مسئول همکاری ها با کشور ژاپن حضور داشتند.
در این نشست امکانات دانشگاه الزهرا و اوچانومیزو مورد بررسی قرار گرفت، و پیشنهادهای همکاری علمی از جمله: تبادل استاد و دانشجو، برگزاری کارگاه ها و دوره های تخصصی مشترک، استفاده از امکانات آزمایشگاهی دو دانشگاه، برگزاری دوره های مشترک تحصیلی با اعطای مدرک مشترک، ایجاد پروژه های بین رشته ای، مشاوره و راهنمایی مشترک پایان نامه، آموزش زبان ژاپنی در دانشگاه الزهرا و تعلیم زبان فارسی به دانشجویان ژاپنی در دانشگاه الزهرا و دیگر زمینه های همکاری علمی بین المللی مطرح شد.
مقرر گردید سخنرانی تحت عنوان "مقایسه تطبیقی فرهنگی زنان ایران و ژاپن در دوران مدرن" با حضور اساتید و دانشجویان در روز دوشنبه 16 دی­ماه 1398 از ساعت 10 الی 12 درمحل دانشکده ادبیات دانشگاه الزهرا برگزار گردد.