۱۳۹۹ دوشنبه ۱۲ خرداد
حضور مدیر همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه الزهرا در مراسم معارفه ریاست جدید موسسه فرهنگی اکو
ارسال شده در تاریخ 1398/10/10
مراسم معارفه و خوش آمدگویی دکتر سرور بختی ریاست جدید موسسه فرهنگی اکو در تهران در روز دوشنبه 9 دی 1398 ، در محل آن موسسه واقع در خیابان موحد دانش با حضور معاونان وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، و سفیران افغانستان و ترکیه در ایران برگزار شد. در این مراسم دکتر اشرف بروجردی رئیس مرکز اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران نیز حضور داشت. مسئولان حاضر در سخنان خود ضمن تبیین اهمیت پیمان اکو در توسعه فرهنگی و اقتصادی کشورهای عضو، دیدگاه های خود را پیرامون راهکارهای پیش رو در هماهنگ سازی و سرعت بخشی به توسعه پایدار اقتصادی و فرهنگی در کشورهای عضو اکو بیان داشتند و ضمن آرزوی موفقیت در دستیابی به اهداف بلند مدت تعریف شده موسسه فرهنگی اکو، قول مساعدت و همکاری همه جانبه با ریاست جدید موسسه فرهنگی اکو در ایران را دادند. دکتر پریچهر حناچی مدیر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه الزهرا به اتفاق دکتر هدی زابلی نژاد پژوهشگر دوره پسادکتری و نماینده انجمن علمی- پژوهشی هنرهای تجسمی ایران طی در این مراسم به تبیین و تبادل دیدگاه های برنامه های فرهنگی و هنری دانشگاه الزهرا و انجمن علمی- پژوهشی هنرهای تجسمی ایران با رایزنان فرهنگی حاضر در مراسم پرداختند. این برنامه با اجرای قطعات موسیقی کلاسیک یک گروه موسیقی ایرانی به پایان رسید.