۱۳۹۸ دوشنبه ۵ اسفند
دانشگاه الزهرا(س) در زمره 27 دانشگاه جامع کشور به عنوان دانشگاه‌های پر استناد یک درصد دنیا
ارسال شده در تاریخ 1398/09/30
به گزارش پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC)، پایگاه شاخص‌های اساسی علم (ESI) متعلق به شرکت کلاریویت آنالتیکس آخرین فهرست موسسات یک درصد برتر دنیا را منتشر کرد. این دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی در سطح دنیا از لحاظ تعداد استنادهای دریافتی در مجموع موسسات یک درصد برتر قرار گرفته‌اند. استنادها در دنیای علم بیانگر کیفیت تولیدات علمی هستند؛ بنابراین علت افزایش تعداد این مراکز، افزایش کیفیت تحقیقات کشور است.

قابل ذکر است تعداد دانشگاه و مرکز پژهشی از جمهوری اسلامی ایران در جمع دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های یک درصد برتر دنیا در چند سال اخیر به شرح زیر بوده‌است:

سال

1398

1396

1395

1394

تعداد دانشگاه‌های ایرانی

65

53

35

30

در بین دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور 27 دانشگاه جامع، 22 دانشگاه علوم پزشکی، 11 دانشگاه صنعتی و پنج مرکز تحقیقاتی در جمع موثرترین‌های دنیا قرار گرفتند، که لیست دانشگاه‌های جامع به شرح زیر می‌باشد.