۱۳۹۸ دوشنبه ۵ اسفند
حضور دانشگاه الزهرا در 5 دانشگاه برتر کشور بر اساس نتایج رتبه‌بندی گرین متریک 2019
ارسال شده در تاریخ 1398/09/16
دانشگاه اندونزی با هدف ترویج پایداری در آموزش عالی، از سال 2010 اقدام به ارزیابی و رتبه بندی دانشگاه های جهان بر اساس معیارها و شاخص های مرتبط با مسایل زیست محیطی در دانشگاه ها نموده است. این رتبه‌بندی از شش محور کلیدی مکان و زیرساخت، سیاست‌های انرژی و تغییرات اقلیمی، مدیریت پسماند، آب، حمل و نقل و آموزش و پژوهش برای رتبه‌بندی مؤسسه‌ها استفاده می‌کند. این پایگاه فهرست جهانی دانشگاه‌های برتر سال 2019 میلادی را منتشر کرده که نشان‌دهنده حضور 780 دانشگاه در سطح جهان و 22 دانشگاه در سطح کشور می‌باشد. با توجه به اینکه دانشگاه الزهرا سال پیش در رتبه 446 قرار گرفته بود، هم‌اکنون با کسب رتبه 358 موفق به 88 پله رشد در سطح جهانی شده است. امید است با تحقق اهداف کلان دانشگاه، شاهد هرچه بیشتر ارتقاء رتبه در بین دانشگاه‌های جهان باشیم.

نتایج حضورکلیه‌ی دانشگاه‌های ایران به شرح زیر می‌باشد: