۱۳۹۸ چهارشنبه ۳۰ بهمن
اقدامات اداره تربیت بدنی دانشگاه الزهرا در خصوص دانشجویان توان‌خواه
ارسال شده در تاریخ 1398/09/12
برگزاری مسابقات ورزشی در 3 رشته با حضور دانشجویان توان‌خواه
به گزارش اداره تربیت بدنی، در راستای بهره‌مندی از استعدادهای جسمی و گسترش نشاط دانشجویان توان‌خواه (افراد دارای معلولیت‌های متفاوت بینایی، شنوایی، جسمی حرکتی )، اداره تربیت بدنی دانشگاه اقداماتی در خصوص برگزاری کلاس‌های مختلف ورزشی از جمله شنا، کار با دستگاه، فیتنس، یوگا و مسابقات ورزشی (فریزبی گلف، شنا) انجام داده است.
برگزاری 4 دوره کلاس آموزشی شنا، 2 دوره کلاس آموزشی کار با دستگاه، 1 دوره کلاس آموزشی یوگا و فیتنس از جمله اقدامات مهم اداره تربیت بدنی طی یک سال گذشته است.
لازم به ذکر است دانشجویان سهیلا جمعه‌گی، محدثه عابدینی، سعیده پرآور، سمیه شهابی‌وند، زهرا آبتین، فاطمه کمانکش در دوره‌های آموزشی شنا، فرشته سلطانی و مهین صیدالی در کلاس‌های کار با دستگاه، سعیده پرآور در دوره‌ یوگا و مرضیه صلایی در کلاس‌های فیتنس شرکت داشته‌اند.
همچنین مسابقات ورزشی نیز (فریزبی گلف – شنا) با حضور دانشجویان محدثه عابدینی، سهیلا جمعه‌گی، سعیده پرآور، سمیه شهابی‌وند و زهرا آبتین طی این مدت برگزار شده است.