برگزاری جلسات مشترک مدیریت برنامه، بودجه و تحول سازمانی، روسای دانشکده‌ها و مدیران گروه‌های آموزشی درخصوص برنامه عملیاتی 1401-1400

ارسال شده در تاریخ 1400/06/20

مدیریت برنامه، بودجه و تحول سازمانی دانشگاه الزهرا(س) در راستای تدوین برنامه عملیاتی سال تحصیلی 1401-1400 و بهره‌گیری از نقطه نظرات و دیدگاه‌های ارزشمند روسای محترم دانشکده‌ها و محترم مدیران گروه‌های آموزشی، سه جلسه مشترک مجازی در تاریخ های 14 و 15 شهریور ماه 1400 برگزار نمود.
در این جلسات که با حضور بیش از 70 شرکت‌کننده از مدیران محترم دانشکده‌ها و نیز همکاران محترم مدیریت برنامه بودجه و مرکز ارزیابی و پایش عملکرد دانشگاه برگزار گردید، خانم دکتر آزاده مداحی مدیر محترم برنامه بودجه و تحول سازمانی، ضمن اشاره به اهمیت نقش دانشکده‌ها و گروه‌های آموزشی در مراحل تدوین و اجرای برنامه‌ها، مروری بر روند تدوین برنامه های راهبردی و عملیاتی سال های گذشته دانشگاه، چالش‌ها و رویکردهای پیش‌رو (با توجه به تجارب برنامه‌های عملیاتی پیشین) داشتند. در ادامه نیز روسا و مدیران محترم دانشکده‌ها و گروه‌های آموزشی، نظرات و پیشنهادات خود را پیرامون موضوعات مطرح شده بیان نمودند.

برنامه ریزی راهبردی
    تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، طبقه 8، مدیریت برنامه بودجه و تحول سازمانی
    tarhobarname[at]alzahra.ac.ir
    کدپستی : 1993893973 تلفن : 88041460