۱۳۹۹ سه شنبه ۸ مهر
افتخار آفرینی دانشگاه الزهرا در اولین جشنواره آثار برتر دانشجویی در حوزه فقر؛
ارسال شده در تاریخ 1398/10/28
به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا، اولین جشنواره آثار برتر دانشجویی در حوزه فقر با عنوان فقرپژوهی توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه 25 و 26 دی ماه 1398 در سالن همایش¬های بین¬المللی صدا و سیما با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد.
در این همایش از میان 300 پایان نامه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای حوزه فقر در سه زمینه اقتصاد، حقوق و جامعه شناسی، 65 پایان نامه انتخاب شد که از این تعداد، 25 پایان نامه متعلق به دانشجویان دانشگاه الزهرا (س) بوده است. همچنین در مرحله نهایی 23 عنوان پایان‌نامه موفق به کسب حدنصاب‌های پایان نامه‌ها برتر شدند که از میان آن‌ها نیز 12 پایان‌نامه متعلق به دانش آموختگان دانشگاه الزهرا (س) است.
در مرحله نهایی نفرات اول و دوم این جشنواره خانم ها میترا باباپور و فاطمه یوسفوند هر دو از دانشگاه الزهرا و نفر سوم از دانشگاه صنعتی شریف انتخاب شدند.
در پایان نیز از نفرات برتر تقدیر شد و پذیرش در بنیاد نخبگان کشور و اعطای بورس تحصیلی از جمله پاداش‌های اعطا شده به نفرات برتر این همایش است.

لینک خبر

• افتخار آفرینی دانشگاه الزهرا در اولین جشنواره آثار برتر دانشجویی در حوزه فقر؛_0