شرکت و سخنرانی دکتر سعیده دست آموز در کنفرانس بین المللی کاستاماروف

ارسال شده در تاریخ 1403/03/05
شرکت و سخنرانی دکتر سعیده دست آموز در کنفرانس بین المللی کاستاماروف

از تاریخ 21 الی 25 ماه می 2024 (1 الی 5 خرداد ماه) کنفرانس بزرگ کاستاماروف که بزرگترین رویداد سال در جهان زبان روسی محسوب می شود به یاد ویتالی گریگوریچ کاستاماروف، زبان شناس، استاد برجسته زبان روسی و بنیانگذار و موسس دانشگاه دولتی زبان روسی پوشکین در شهر مسکو برگزار شد. امسال این کنفرانس در آستانه دویست و بیست و پنجمین سالگرد تولد شاعر برجسته روسی الکساندر سرگییوچ پوشکین برگزار شد. بیش از 6000 نفر از 116 کشور جهان در این رویداد که با حمایت وزارت علوم روسیه و زیر نظر یونسکو برگزار می شود شرکت کردند. یکی از بخش های این کنفرانس به بیست و پنجمین قرائت های سیریل و متدیوس اختصاص داشت. دکتر سعیده دست آموز دانشیار گروه زبان روسی دانشگاه الزهرا در این بخش کنفرانس به سخنرانی و ارائه مقاله خود با عنوان «درباره واقعیتهای زبان روسی در آیینه زبان فارسی پرداختند. همچنین ایشان در سمینار مرتبط به برگزاری دوره های پادفک برای دانشجویان خارجی شرکت کردند.

• شرکت و سخنرانی دکتر سعیده دست آموز در کنفرانس بین المللی کاستاماروف_0

گروه زبان و ادبیات روسی