حضور دانشگاه الزهرا در 6 حوزه موضوعی رتبه‌بندی راوند 2023

بر اساس نتایج منتشر شده نظام رتبه‌بندی راوند در شش حوزه موضوعی، نتایج دانشگاه الزهرا(س) در هر یک از حوزه ها به شرح زیر اعلام گردیده است:

به استناد بررسی‌های مرکز ارزیابی و پایش عملکرد در جدید‌ترین نتایج منتشرشده نظام رتبه‌بندی راوند در شش حوزه موضوعی، عملکرد دانشگاه الزهرا(س) در هر یک از حوزه‌ها به شرح زیر اعلام گردیده است:
حوزه علوم اجتماعی (شامل رشته‌های علوم اجتماعی و اقتصادی، علوم تربیتی و روان‌شناسی)
       - حوزه هنر و علوم انسانی (شامل رشته‌های ادبیات، الهیات و هنر)
       - حوزه علوم زیستی (شامل رشته‌های علوم زیستی)
       - حوزه علوم طبیعی (شامل رشته‌های حوزه‌های علوم ریاضی و فیزیک شیمی)
       - حوزه علوم پزشکی (شامل رشته‌های پزشکی، علوم ورزشی)
        - حوزه علوم فنی (شامل رشته‌های حوزه فنی مهندسی)
قابل ذکر است رتبه‌بندی جهانی 2023 این موسسه درتیرماه 1402 منتشرشده‌است.
موسسه رتبه‌بندی دانشگاهی راوند (Round university Ranking) در سال 2013 در مسکو تاسیس و راه‌اندازی شد. این نظام به رتبه‌بندی دانشگاه‌های برتر دنیا در سطح جهانی و همچنین شش حوزه موضوعی علوم طبیعی، علوم فنی و مهندسی، علوم زیستی، علوم پزشکی، علوم انسانی و علوم اجتماعی می‌پردازد. این رتبه‌بندی بر اساس چهار معیار آموزش، پژوهش، تنوع بین‌المللی و پایداری مالی (درآمد موسسه و درآمد تحقیقاتی) صورت می‌گیرد .منبع گردآوری داده‌های این نظام رتبه‌بندی، نمایه‌نامه استنادی وب آو ساینس (27%)، فرم‌های نظرسنجی شهرت (18%) و خوداظهاری موسسات (55%)، می‌باشد. انتشارات پژوهشی و استنادات دریافتی موسسات مورد بررسی در این رتبه‌بندی متعلق به عملکرد موسسات طی سال های 2017-2021 می باشد. اطلاعات خوداظهاری دانشگاه ها در خصوص سایر معیارها بر مبنای عملکرد سال 2020 می‌باشد.
هدف اصلی این رتبه‌بندی سنجش عملکرد مؤسسه‌های برتر جهان بر پایۀ چهار محور کلیدی (آموزش، پژوهش، تنوع جهانی، پایداری مالی) به منظورشناسایی وضعیت دانشگاه توسط مدیران و کمک به دانشجویان در راستای انتخاب موسسه مورد نظرشان برای ادامه تحصیل می‌باشد.
وزن هر معیار در رتبه‌بندی راوند موضوعی به شرح زیر می‌باشد:
 آموزش (40%)
 پژوهش (40%)
 تنوع بین المللی (10%)
 پایداری مالی (10%)

تاریخ:
1402/09/21
تعداد بازدید:
منبع:

رتبه بندی ها
تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان شهیده قزوینی،طبقه اول، مرکز ارزیابی و پایش عملکرد
arzyabi[at]alzahra.ac.ir