وبینار« جایگاه تعالیم دینی در مکتب شهید سلیمانی (با رویکرد تحلیل محتوا) »

ارسال شده در تاریخ 1403/03/06
وبینار« جایگاه تعالیم دینی در مکتب شهید سلیمانی (با رویکرد تحلیل محتوا) »

گروه پژوهشی مطالعات میان رشته ای قرآن و حدیث با همکاری مشترک انجمن علمی دانشجویی علوم قرآن و حدیث دانشگاه الزهرا وبینار« جایگاه تعالیم دینی در مکتب شهید سلیمانی (با رویکرد تحلیل محتوا) » روز پنجشنبه 27 اردیبهشت 1403 با سخنرانی سرکارخانم دکتر شیردل عضو هیئت علمی دانشگاه کوثر و عضو گروه پژوهشی مطالعات میان رشته ای قرآن و حدیث برگزار شد، در این نشست ضمن معرفی کوتاه از شخصیت سردار شهید، به جایگاه تعالیم دینی در مکتب شهید سلیمانی پرداخته شد، روش بکار گرفته شده به منظور دستیابی به تعالیم دینی از وصیت نامه سردار از روش تحلیل مضمون استفاده شده بود که در خصوص روش و استفاده از آن توضیحاتی برای مخاطبان بیان شد .این نشسست میزبانی علاقه‌مندانی از مقاطع سه‌گانه کارشناسی، ارشد و دکتری بود. در انتهای نشست با معرفی آثار مرتبط در حیطه موضوع، روش و پاسخگویی به سوالات شرکت کنندگان پایان یافت.

tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_quranicresearch_block10745
گروه پژوهشی مطالعات میان رشته ای علوم قرآن و حدیث
 تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، طبقه سوم، دانشکده الهیات کدپستی : 1993893973
تلفن : 982188058923+ فاکس : 982188058923+