۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر

کارگاه "اهمیت شاخص های آلتمتریکس در ارزیابی پژوهش" برگزار شد.

ارسال شده در تاریخ 1399/07/19
کارگاه

نهمین کارگاه مجازی اشتراک دانش و توانمندسازی پژوهشی با عنوان "اهمیت شاخص‌های آلتمتریکس در ارزیابی پژوهش" در روز چهارشنبه 16 مهرماه 99 با حضوربیش از 22 نفر از  اعضای هیات علمی دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی و دانشجویان دکتری برگزار شد.
مدرس این کارگاه خانم دکتر الهه حسینی؛ دانش‌آموخته مقطع دکتری بازیابی اطلاعات و دانش گروه علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه الزهرا(س) ضمن تعریف آلتمتریکس و مقایسه آن با شاخص های مبتنی براستناد،به تعریف شبکه های اجتماعی علمی و تأثیر علمی در مقابل تأثیر اجتماعی از دیدگاه آلتمتریکس پرداختند.
ایشان مزایا، معایب و محدودیت های آلتمتریکس و انواع ابزارهای آلتمتریکس را شرح داده و بر شبکه های اجتماعی توئیتر و مندلی به عنوان مهمترین شبکه های اجتماعی برای به اشتراک گذاری اطلاعات علمی در حوزه «علوم اجتماعی و انسانی» تاکید کردند.

◀ مشاهده پوستر کارگاه                  ◀ دانلود فایل ارائه کارگاه                      ◀ مشاهده ویدئو                  ◀ دانلود ویدئو

tempShow
تهران،خیابان ده ونک، روبروی درب اصلی دانشگاه‌الزهرا(س)، دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی
کدپستی : 1993893973