۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر

اولین جلسه کارگاه "انطباق فرهنگی در خانواده و زوج درمانی" برگزار شد.

ارسال شده در تاریخ 1399/08/15
اولین جلسه کارگاه

معاونت پژوهشی و اجرایی دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی با همکاری مدیریت همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه الزهرا(س)، کارگاه "انطباق فرهنگی در خانواده و زوج درمانی" را در 14 آبان ماه 99 به درخواست و دعوت گروه آموزشی  روان شناسی با حضور 51 نفر از اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار کردند.
سخنران این کارگاه دکتر منیژه دانش پور، پروفسور برجسته خانواده درمانی در دانشگاه بین المللی الینت در اروین کالیفرنیا، در اولین جلسه به زمینه ها و بسترهای فرهنگی و ارتباط آن با خانواده درمانی مطالبی ارائه کردند.
اهم مطالب بیان شده در این کارگاه:
- بنیاد خانواده درمانی
- مقایسه خانواده درمانی با درمان فردی
- تاثیرگذاری فرهنگ یک جامعه در روابط خانواده و جامعه
- توسعه سه جانبه هویت خانواده
- روان شناسی غربی
- معرفی خانواده درمانی به عنوان موثر ترین روش درمان در بهبود روابط انسانی
. روانشناسی غربی به دلیل اینکه فرهنگ غرب را برتر و غالب تر به فرهنگهای دیگر می شمارد نتوانسته است کمک به انسان‌های آسیب زده در فرهنگ های دیگر باشد. به همین دلیل نیاز شدیدی به انطباق فرهنگی وجود دارد و خانواده درمانی این خلا را می تواند برای ما پر کند.
. ارتباطات سالم تر خانواده و زوجین، و روش های فرزند پروری با استفاده از روش های خانواده درمانی می تواند درمان یافته و کمکی برای نسل های بعدی ما باشد.

این جلسه با استقبال مواجه شد و حدود 60 نفر از اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه الزهرا(س) و سایر دانشگاه های کشور حضور داشتند.
جلسه دوم این کارگاه روز 28 آبان ماه ساعت 19 به صورت مجازی در آدرس https://webinar.alzahra.ac.ir/research برگزار خواهد شد.
  مشاهده ویدئو این وبینار

دریافت ویدئو

دریافت فایل ارائه

تهران،خیابان ده ونک، روبروی درب اصلی دانشگاه‌الزهرا(س)، دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی