جلسه ویدئو کنفرانس مدیر گروه زبان و ادبیات عربی با دانشگاه قرطاج تونس

ارسال شده در تاریخ 1399/11/25
جلسه ویدئو کنفرانس مدیر گروه زبان و ادبیات عربی با دانشگاه قرطاج تونس

پیرو اقدامات انجام شده مبنی بر عملیاتی سازی تفاهم نامه ها با دانشگاه های تونس و ارتباط مستمر با رایزن محترم فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در تونس جلسه مجازی در محیط وبینار و واتساب در تاریخ 99/11/20 ساعت 13 تا 14 با حضور مدیر گروه زبان و ادبیات عربی دانشگاه الزهراء و دبیر کارگروه بین المللی کشورهای عربی و جناب اقای دکتر طارق بن عتور مدیر گروه زبان عربی و ترجمه دانشگاه قرطاج و اقای دکتر فراهانی رایزن محترم فرهنگی برگزار گردید در این جلسه راه کارهای تسهیل اقدامات بین المللی مشترک از جمله: تدریس مشترک در تحصیلات تکمیلی، راهنمایی پایان نامه دانشجویان و ایجاد دوره مشترک در تحصیلات تکمیلی مورد بررسی قرار گرفت و به عنوان قدم اول قرار شد استادی برای تدریس دکتری در حوزه ادبیات معاصر از دانشگاه قرطاج تونس معرفی شود.

tempShow
 تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،دانشکده ادبیات