وبینار بین المللی گروه فرانسه با عنوان "روش های نوین در آموزش زبان فرانسه"

ارسال شده در تاریخ 1399/11/29
وبینار بین المللی گروه فرانسه با عنوان

گروه فرانسه دانشگاه الزهراء روز سه شنبه 28 بهمن ماه 1399 (16 فوریه 2021) وبینار بین المللی با عنوان "روش های نوین در آموزش زبان فرانسه" برگزار کرد. سخنران این وبینار خانم پروفسور ریما مولود ( Rima Mawloud) از دانشگاه دولتی طرابلس لبنان بودند. ایشان بر آموزشی تاکید کردند که از تکنولوژی پیشرفته بهره گرفته و با روش های جدیدی ارائه می شود. در این نوع آموزش، مسئولیت پذیری زبان آموزان در یادگیری و ترسیم آینده خود نقش بسزایی دارد. قرار بر این است که بخش های بعدی این موضوع در وبینار های آتی مطرح شوند. در این فعالیت بین المللی حدود 40 شرکت کننده از دانشگاه های مختلف کشور اعم از اساتید و دانشجویان حضور داشتند که در میان آنها همکاران گروه (هیئت علمی و مدعو) و دانشجویان کارشناسی و ارشد بودند. وبینار در ساعت 15 آغاز و تا حدود ساعت 18 ادامه داشت و بخش آخر به پرسش و پاسخ اختصاص یافت.

• وبینار بین المللی گروه فرانسه با عنوان "روش های نوین در آموزش زبان فرانسه"_0

تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،دانشکده ادبیات