ارسال شده در تاریخ 1399/09/22

به مناسبت هفتۀ پژوهش، کارگاه آموزش کنشهای گفتاری (معذرتخواهی، درخواست، دعوت، خداحافظی) با تدریس دکتر مریم شفقی، دانشیار محترم دانشگاه علامه طباطبائی در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه مورخ 19 و 20 آذرماه با شرکت 30 نفر از دانشجویان و اساتید دانشگاههای مختلف برگزار گردید. در این دو روز دو کنش گفتاری «معذرتخواهی» و «درخواست» مورد بررسی قرار گرفتند و فرمول‌های مختلف بیان آنها در موقعیت‌های گوناگون در زبان روسی آموزش داده شدند. دو جلسه آتی کارگاه در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه آینده مورخ 26 و 27 آذر ماه برگزار خواهند شد.

• برگزاری کارگاه آموزش کنش‌های گفتاری توسط گروه زبان روسی دانشگاه الزهرا(س) با تدریس دکتر مریم شفقی_0

تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،دانشکده ادبیات
 adabiat[at]alzahra.ac.ir