نمایشگاه تازه های کتاب زبان روسی در کتابخانه کوثر دانشکده ادبیات

ارسال شده در تاریخ 1402/11/17
نمایشگاه تازه های کتاب زبان روسی در کتابخانه کوثر دانشکده ادبیات

به منظور غنی سازی ، اعتلای آموزش، پژوهش وتوانمندسازی دانشجویان گرامی، کتاب های زبان روسی که به همت کتابخانه مرکزی دانشگاه تهیه و در اختیار دانشکده ادبیات قرار گرفته بود ، توسط کتابخانه دانشکده ادبیات، سازماندهی و در ایام مبارک پیروزی انقلاب اسلامی رونمایی شده است .s این نمایشگاه از تازه های کتاب زبان روسی، از هفدهم بهمن تا سوم اسفند در کتابخانه دانشکده ادبیات دایر است. قابل ذکر است با توجه به قابلیت های نرم افزاری و بهره مندی از دانشجویان مسلط به زبان روسی، کتاب ها به صورت دو زبانه (روسی، انگلیسی) آماده شده اند که این قابلیت ایجاد شده، در سهولت بازیابی کتاب برای دانشجویان روسی زبان مؤثر خواهد بود. دانشجویان و استادان ارجمند بعد از اتمام نمایشگاه می توانند برای امانت گرفتن کتاب ها اقدام نمایند.

tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_library_block5427
کتابخانه کوثر