روان‌درمانی در عمل : مطالعه موردی خانواده‌ها

عنوان کتاب: روان‌درمانی در عمل : مطالعه موردی خانواده‌ها
نویسندگان: طاهره‌سادات رضایی، مهرانگیز شعاع‌کاظمی
موضوع: روانکاوی
کتاب حاضر، مجموعه‌ای از تجربه سال‌ها کار بالینی در رشته مشاوره و روانشناسی است که به بیان موردهای متفاوت و واقعی می‌پردازد. این کتاب قابلیت استفاده و کاربرد در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته‌های روانشناسی، مشاوره و راهنمایی، مطالعات زنان و خانواده، مددکاری اجتماعی و رشته‌های علوم رفتاری و روان‌پزشکی را دارد. تمام موردهای مطرح شده در این کتاب همگی واقعی است که با رعایت موازین اخلاقی و شغلی، صرفاً بخش‌هایی از شرح‌حال که به تشخیص کمک می‌نمودند بدون ذکر نام ارائه گردیده و نکات تشخیصی و اقدامات درمانی مقتضی برای هر خانواده نیز ذکر شده است تا شاید از این طریق بتوان با مشکلات رایج و ساری جامعه فعلی تا حدودی آشنا شده و متناسب با موقعیت فرهنگی و اعتقادی خانواده‌ها راهکارهایی ارائه نمود.
ناشر: آثار فکر
تعداد صفحات: 168
تاریخ انتشار: 1393

tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_lib_block8335