آسیب های اجتماعی نوپدید با تاکید بر تئوری های زیربنایی و راهکارهای مقابله ای

ارسال شده در تاریخ 1400/09/30
آسیب های اجتماعی نوپدید با تاکید بر تئوری های زیربنایی و راهکارهای مقابله ای

عنوان کتاب: آسیب های اجتماعی نوپدید با تاکید بر تئوری های زیربنایی و راهکارهای مقابله ای
عنوان لاتین: Newly emerged social harms with emphasis on the fundamental theories and preventive solutions
نویسندگان: مهرانگیز شعاع‌کاظمی، مهرآور مومنی‌جاوید
موضوع: انحراف اجتماعی، هنجارگسیختگی اجتماعی،تکنولوژی اطلاعات، جنبه های اخلاقی، جنبه های اجتماعی
موضوع کتاب حاضر، بررسی انواع آسیب‌های اجتماعی نوظهور در جوامع بشری است. نویسنده در هر فصل تأثیرات و عوامل ایجاد یک آسیب اجتماعی را معرفی و بررسی کرده است و در پایان هر فصل پیشنهاداتی جهت مقابله با آن ارائه داده است. تأکید کتاب بر آسیب‌های نوپدید اجتماعی مانند اعتیاد به اینترنت، ازدواج‌های اینترنتی، فرار از منزل، مشکلات تلفن همراه، خودکشی، شکاف نسل‌ها و طلاق است. در کتاب، علاوه بر بررسی نظریه‌ها و تئوری‌های موجود دربارة نحوة شکل‌گیری این آسیب‌ها، راهکارهای عملی برخورد با آن‌ها نیز بیان شده است. هدف کلّی کتاب، نگاه تحلیل‌گرایانه و راهکارگرا به مشکلات و ناهنجاری‌های اجتماعی عصر حاضر است. زبان اثر، علمی و ساده است. ویژگی‌های شاخص کتاب، بیان راهکارهای عملی دربارة هر آسیب اجتماعی است که اثر را برای نهادهای مرتبط، قابل استفاده می‌کند.
شابک: 9786005413687
ناشر: آوای نور
تعداد صفحات: 376
تاریخ انتشار: 1397