زبانشناسی ایرانی، بانگاهی تاریخی از عهد باستان تا قرن دهم هجری قمری

عنوان:زبانشناسی ایرانی، بانگاهی تاریخی از عهد باستان تا قرن دهم هجری قمری
مؤلف:حق بین،فریده
موضوع:زبانشناسی ایرانی
توضیحات: زبان‌شناسی دانش شناخت و بررسی زبان به روش علمی است. زبان‌شناسی را می‌توان علم توصیف زبان دانست. کتاب حاضر، به بیان دستاوردهای ایرانیان در رشته زبان‌شناسی به‌صورت موضوع مدار، شخصیت‌مدار و پیشگام مدار می‌پردازد. بخش اول این کتاب شامل مروری بر چگونگی شکل‌گیری ایران‌زمین و کوچ اقوام آریایی، بررسی وضعیت زبان‌های ایرانی در دوره ایران باستان و میانه، تاریخچه خط و ایجاد نظام نوشتاری، گزارش فرهنگ‌ها و واژه‌ها، ترجمه‌ها و تفسیر نویسی است. بخش دوم کتاب حکایت از دورانی دارد که دربردارنده فعالیت چشم‌گیری در قلمرو مطالعات زبانی است. بخش سوم کتاب هم عصری درخشان در تاریخ علم اسلامی را بررسی می‌کند و به مکتب بصره، مکتب کوفه، دستاوردهای آواشناسی، صرف و نحو و معناشناسی می‌پردازد.
تاریخ نشر:1392
تعداد صفحات:272
شابک: 9789642132119
انتشارات:نشر مرکز