مباحثی در تحقیق در عملیات پیشرفته با نگرش کاربردی

مولف: محمدعلی صنیعی منفرد
موضوع: تحقیق عملیاتی، برنامه نویسی خطی
توضیحات:
بیش از چهار دهه از طرح مباحث تحقیق در عملیات در رشته‌های مختلف مهندسی، مدیریت و ریاضی در دانشگاه‌های ایران می‌گذرد و خوشبختانه کتاب‌های متعددی در
این زمینه به زیور طبع آراسته شده است.
این کتاب تالیفی است که با توجه به خصوصیات دانشجویان ایرانی و به عنوان کتاب درسی دوره‌ی کارشناسی و کارشناسی ارشد تدوین شده است و زبانی که برای نگارش انتخاب شده امکان بهره‌برداری حداکثر را برای علاقه‌مندان به وجود آورده است. در این کتاب نگاه مولف که متکی بر تجربه‌ی طولانی کار تحقیق در عملیات است در جای‌جای مطالب انعکاس یافته است. مباحث مطرح در کتاب عبارتند از : بررسی چالش‌ها و راه‌حل‌های فراروی تحقیق در عملیات، نظریه و کاربرد برنامه‌ریزی عدد صحیح، نظریه‌ی برنامه‌ریزی پویا، نظریه و کاربرد زنجیره‌های مارکوف و سیستم صف، نظریه و کاربرد بازی‌ها و نهایتا نظریه‌های کلاسیک تصمیم‌گیری و روش تصمیم گیری چند معیاره به کمک AHP .
این کتاب با مطالعه‌ی موردی در زمینه‌ی طراحی جدول دستمزد برای طرح طبقه‌بندی مشاغل وزارت کار و ارائه‌ی بیش از 200 مساله‌ی حل شده تکمیل می‌شود که امید است قدم موثری در راستای ارتقای توانمندی علمی دانشجویان، مهندسان و مدیران باشد.

تاریخ نشر: 1380
تعداد صفحات:628
شابک: 978-964-6366-23-7
انتشارات:دانشگاه الزهرا