برنامه نویسی با پرل

مولف: فریده گرجی
موضوع: پرل
توضیحات:
این کتاب مانند سایر کتاب‌های مقدماتی پاسکال یا C است، با این تفاوت که در حقیقت دانشجویان یک زبان برنامه‌نویسی پیشرو (برنامه‌نویسی شی گرایی) را فرا می‌گیرند، که می‌توان فورا از آن در دنیای مدیریت و تجارت الکترونیکی که اینترنت و وب جهانی در آنها اهمیت زیادی دارند، استفاده نمود.
این کتاب روی ایجاد برنامه‌های کاربردی پرل تمرکز می‌کند. با ارائه‌ی این کتاب درسی و آموزش پرل، دانشجویان چگونگی ایجاد برنامه‌های کاربردی یا اپلیکیشن‌های وب را که در صنعت و دنیای واقعی کاربرد فراوان دارند، فرا می‌گیرند و می‌توانند صفحات وب زیبا نیز تهیه کنند و در مورد سیستم‌های سرویس گیرنده / سرویس گیرنده نیز مطالب کافی را فرا گیرند.
کتاب حاضر در دو بخش تنظیم شده است. بخش اول که شروع پرل نام دارد، به دانشجویانی کمک می‌کند که پرل را شروع کرده و اجرا می کنند. این بخش اطلاعات محیطی و مفاهیم دیگری را که برای درک پرل و برنامه‌نویسی لازم است را تحت پوشش قرار می دهد.
در بخش دوم کتاب چیزی که یاد گرفته شده است در برنامه‌هایی بکار برده می‌شود. بخش دوم روی کار با فایل‌ها و دایرکتورها و ساختن برنامه‌های کاربردی یا اپلیکیشن وب تمرکز می‌کند.
تاریخ نشر: 1385
تعداد صفحات:306
شابک: 978-964-6366-930
انتشارات:دانشگاه الزهرا