بازدید بانوان دیپلماتیک وزارت امور خارجه از کتابخانه مرکزی

ارسال شده در تاریخ 1403/02/25
بازدید بانوان دیپلماتیک وزارت امور خارجه از کتابخانه مرکزی

دوشنبه 25 اردیبهشت 1403، در  راستای  همکاری­های  علمی و بین المللی دانشگاه الزهرا ، هیاتی 60 نفره  با حضور  خانم  امیر  عبدالهیان همسر وزیر امور خارجه و کارکنان خانم دیپلمات  وزارت امور خارجه و همسران دیپلمات­ها  به همراهی خانم دکتر  نادیا  محمودی خطیر مدیر همکاری­های علمی و بین المللی ، از کتابخانه مرکزی بازدید  بعمل  آوردند .

در ابتدای ورود خانم درخشانی سرپرست کتابخانه مرکزی معرفی کوتاه و اجمالی در مورد خدمات کتابخانه به کاربران ارائه کردند ، و سپس با همراهی هیات مذکور از تمامی بخش های کتابخانه نظیر ، بخش امانت در طبقات اول ، دوم ، سوم و همچنین نیم طبقه اداری وبخش نابینایان در طبقه همکف کتابخانه بازدید بعمل آوردند.

تهران،ده ونک، میدان شیخ بهایی، درب شرقی دانشگاه الزهرا، جنب مرکز همایش های بین المللی دانشگاه الزهرا ،ساختمان کتابخانه مرکزی
    centrallibrary.management[at]alzahra.ac.ir
    کدپستی : 1993891176 تلفن : 021-85692228