محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری: کتاب و کتابخوانی عمر انسان را افزایش می‌دهد

ارسال شده در تاریخ 1403/02/23
محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری:  کتاب و کتابخوانی عمر انسان را افزایش می‌دهد

به گزارش کتابخانه مرکزی دانشگاه الزهرا به نقل از ستاد خبری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در پورتال خانه کتاب و ادبیات ایران محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، گفت: تمام فعالیت‌های فرهنگی هر دانشگاه در سراسر کشور روزانه در سامانه پرنما ثبت و رصد می‌شود و وزارت عتف تلاش می کند که برای 85 ساعت اوقات فراغت دانشجویان بتواند کرده و فوق‌برنامه آنان را پر کند. همچنین ایشاناشاره کرده تاکید کردند که محور تمام این اقدامات را کتاب است و در کانون‌های فرهنگی سعی شده که کتاب محور فعالیت‌ها باشد. وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پاسخ به اینکه نمایشگاه کتاب تهران چقدر در توسعه علم نقش داشته است، تاکید کرد: نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در توسعه علم در تمام نقاط ایران و عدالت فرهنگی نقش مهمی دارد. او در ادامه این شعر سعدی را قرائت کرد: مرد خردمند هنر پیشه را / عمر دو بایست در این روزگار / تا به یکی تجربه اندوختن / با دگری تجربه بردن به کار. شاعر می‌فرماید کاش خداوند به انسان دو عمر داده بود تا با یک عمر تجربه کسب می‌کرد و با عمر دیگر یاد بگیرد چگونه زندگی کند. دکتر زلفی‌گل عنوان کرد: من معتقدم خداوند به انسان دو عمر نمی‌دهد و درخصوص این شعر اعتقاد دارم که خداوند می‌تواند به انسان هزاران عمر ببخشد؛ شما وقتی کتابی را مطالعه می‌کنید، نتیجه عمر و تجربیات نویسنده دیگری را در وجود خودت نهادینه می‌کنید. پس اگر کسی می‌خواهد از تجربیات دیگران بدون اینکه هزینه عمر بدهد، استفاده کند و دانایی خود را افزایش دهد، بهترین راه مطالعه کتاب است و کسی که کتاب می‌خواند تجارب نویسندگان را در خود جمع می‌کند و باعث می‌شود در اجتماع و خانواده خودش بهتر زندگی کند. وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: کتاب و کتابخوانی باعث خواهد شد که میزان عمر انسان افزایش پیدا کند.

تهران،ده ونک، میدان شیخ بهایی، درب شرقی دانشگاه الزهرا، جنب مرکز همایش های بین المللی دانشگاه الزهرا ،ساختمان کتابخانه مرکزی
    centrallibrary.management[at]alzahra.ac.ir
    کدپستی : 1993891176 تلفن : 021-85692228