: تجزیه و تحلیل پیش بینانه

ارسال شده در تاریخ 1400/10/05
: تجزیه و تحلیل پیش بینانه

عنوان کتاب: تجزیه و تحلیل پیش بینانه
قدرت پیش بینی این که چه کسی کلیک می کند، می خرد، دروغ میگوید یا میمیرد.
عنوان لاتین: Predictive analytics : the power to predict who will click, buy, lie, or die
نویسنده: اریک زیگل
مترجمان: ندا عبدالوند، سعیده رجائی‌هرندی، نسیم غنبرطهرانی
موضوع: علوم اجتماعی -- آینده‌نگری، اقتصاد، پیش‌بینی (روان‌شناسی)، آینده‌نگری اجتماعی، رفتار
در این کتاب سعی شده است به مباحث سیاست و سیاست‌گذاری از دیدگاه‌های مختلف اسلام و غرب پرداخته شود. لذا مباحث در شش فصل ارائه گردیده است. در فصل اول به‌ضرورت وجود حکومت اسلامی و به دنبال آن شکل‌گیری نظام جمهوری اسلامی ایران پرداخته و به‌صورت اجمالی به نهادهای حاکمیتی جمهوری اسلامی ایران اشاره شده است. در فصل دوم کتاب تعاریف، مبانی و اصول سیاست‌گذاری در یک حکومت اسلامی ارائه و نظرات متفکران اسلامی پیرامون ضرورت شکل‌گیری حکومت و سیاست‌گذاری مبتنی بر اصول و قواعد اسلامی موردبحث قرار گرفته است. فصل سوم کتاب به مبانی و اصول سیاست‌گذاری یا خط‌مشی گذاری و متعاقب آن تئوری‌های ارائه‌شده توسط دانشمندان مختلف می‌پردازد. مدل‌های روش‌ها و پیش‌زمینه‌های مختلف اجرای سیاست‌ها موضوع دیگری است که در فصل چهارم بدان پرداخته شده است. لازم به ذکر است در زمینه اجرا و ابزارهای اجرای خط‌مشی‌ها سعی گردیده مطالب به‌صورت جامع‌تر بیان گردد. فصل پنجم کتاب نیز روش‌های مختلف ارزیابی و خاتمه خط‌مشی‌ها را تشریح می‌نماید و آخرین فصل کتاب نیز حاصل پژوهشی است که توسط مؤلفان در دانشگاه عالی دفاع ملی انجام شده است.
شابک: 9786007631997
ناشران: آتی نگر، آوند دانش
تعداد صفحات: 296
تاریخ انتشار: 1398