اقتصاد انرژی با تاکید بر نفت و گاز

عنوان کتاب: اقتصاد انرژی با تاکید بر نفت و گاز
نویسندگان: علی امامی‌میبدی، موسی خوشکلام‌خسروشاهی، روح‌الله مهدوی
موضوع: انرژی، منابع، جنبه‌های اقتصادی،صنعت و تجارت، گاز
اقتصاد انرژی یکی از ابعاد مرتبط به انرژی است که برای همه کشورها مهم است. درواقع، اقتصاد انرژی شاخه‌ای از اقتصاد کاربردی است که اصول اقتصادی و ابزارهایش برای پاسخگویی به سؤالات درست و تحلیل منطقی و سیستماتیک به‌منظور توسعه فهم صحیح از موضوعات مختلف به کار گرفته می‌شود.
اقتصاد انرژی به‌عنوان یک شاخه خاص تا اولین شوک نفتی در دهه 1970 توسعه خاصی نداشته است. افزایش چند برابری قیمت‌های نفت‌خام در سال‌های 1973-1974، نقش انرژی را در توسعه اقتصادی کشورها بیشتر نشان داد. بعد از این افزایش قیمت نفت‌خام، تحلیل‌گران، پژوهشگران و حتی سیاست‌گذاران علاقه شدیدی برای مطالعه اقتصاد انرژی از خود نشان داده‌اند.
ازآنجایی که کشور ایران یکی از دارندگان ذخایر عمده حامل های انرژی نفت و گاز محسوب می‌شود، بنابراین نگارش کتابی که ابعاد مختلف انرژی را مدنظر قرار دهد، ضروری است. بر این اساس در کتاب حاضر تلاش شده است تا جوانب مختلف اقتصاد انرژی در سطح خرد مثل عرضه و تقاضا و یا در سطح کلان مثل سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی در زمینه انرژی تشریح شود.
شابک: 9786007306925
ناشر: شرکت هزاره سوم اندیشه
تعداد صفحات: 504
تاریخ انتشار: 1396