خون آشام های باغ لیمو

مترجم : ناهید محمدی
شابک : 978-6001801808

سال:1400

این کتاب گردآوری و ترجمه هفت داستان کوتاه از هفت نویسنده متفاوت با ملیت‌های متفاوت است که در مکتب رئالیسم جادویی از چهره‌های بنام جهانی می‌باشند. این هفت داستان عبارتند از: والیمای اثر ایزابل آلنده، پرونده نمکدان‌ها و فلفل‌پاش‌ها اثر ایمی بندر، الف اثر خورخه لوئیس بورخس، خون‌آشام‌های باغ لیمو اثر کارن راسل، چاک‌مول اثر کارلوس فوئنتس، پیرمردی با بال‌های بسیار بزرگ اثر گابریل گارسیا مارکز، و کینو اثر هاروکی موراکامی. چیزی که این کتاب را متمایز می‌کند محتوا و تکنیک رئالیسم جادویی است که در تمام این هفت داستان حاضر است. مطالعه این کتاب، طبق نظر مترجم، برای دانشجویان هنر، ادبیات انگلیسی، فارسی، و سایر رشته‌ها می‌تواند بسیار مفید باشد. البته خواندن این داستان‌ها می‌تواند برای همه خوانندگان لذت‌بخش و گیرا باشد. عنوان کتاب برگرفته از یکی از داستان‌هاست.

تهران،ده ونک، میدان شیخ بهایی، درب شرقی دانشگاه الزهرا، جنب مرکز همایش های بین المللی دانشگاه الزهرا ،ساختمان کتابخانه مرکزی
    centrallibrary.management[at]alzahra.ac.ir
    کدپستی : 1993891176 تلفن : 021-85692228