کتاب طعم های سرزمین من

کتاب طعم های سرزمین من

نام کتاب: کتاب طعم های سرزمین من
مترجم: دکتر ناهید جلیلی مرند

طعم های سرزمین من عنوان کتابی است که توسط انتشارات میراث ایرانی در شهریور 1400 در تهران به چاپ رسیده و در آن فرهنگ غنی آشپزی کشورمان با ظرافت خاصی برای فرانسوی زبانان معرفی شده است. ناهید جلیلی مرند، عضو هیئت علمی گروه فرانسه دانشکده ادبیات، این کتاب را از فارسی به فرانسه برگردانده اند.
این کتاب معرف غذاهای ایرانی از جمله انواع پلو، خورش، کباب، پیش غذا، آش، سوپ، دسر و غیره هست. عکس های زیبا و گویای خانم نزهت یعقوبی و آقای داوود وکیل زاده به آن جلوه خاصی بخشیده است. شایان ذکر است که در ترجمه بخش هایی از این اثر، دانش آموخته مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد گروه فرانسه، خانم مهناز احدی، نیز همکاری داشته اند.
شابک: 7-5-98078-600-978
سال انتشار: 1400
چاپ اول
انتشارات میراث ایرانی