قدرت هوش معنوی:10گام به سوی قدرت معنوی

تعداد صفحات: 192
شابک: 9789647395458

توضیح کتاب:
در این کتاب سعی شده است ضمن بیان مفهوم و مصادیق هوش معنوی، به معرفی افرادی برخوردار از هوش معنوی بالا پرداخته شده و کاربردهای این نوع از هوش در موفقیت انسان در عرصه های مختلف دنیوی و اخروی بیان شود. نویسنده با رویکردی روان‌شناختی به تبیین آثار هوش معنوی در خودشکوفایی، ارایه تصویری صحیح از جهان هستی و حقایق آن، راهکارهای تقویت آن، داشتن دورنمایی مثبت از آینده زندگی و قدرت‌های ناشی از هوش معنوی پرداخته و اهمیت عشق به خدا و معنویات را در زندگی انسان تصویر نموده است. وی به خوانندگان کتاب حاضر توصیه می‌کند که تصویر بزرگتری از زندگی داشته باشند، ارزش‌های خود را قوی‌تر کنند، اهداف خود را از زندگی مشخص کنند، مهربانی و دلسوزی خود و دیگران را بهتر درک کنند، قدرشناس خوبی‌های دیگران باشند، به آرامش و صلح بیاندیشند و نیاز به خدا را نیز هرگز فراموش نکنند.

تهران،ده ونک، میدان شیخ بهایی، درب شرقی دانشگاه الزهرا، جنب مرکز همایش های بین المللی دانشگاه الزهرا ،ساختمان کتابخانه مرکزی
    centrallibrary.management[at]alzahra.ac.ir
    کدپستی : 1993891176 تلفن : 021-85692228