زن و هنر بازنمایی زنانه در رسانه

زن و هنر بازنمایی زنانه در رسانه

عنوان کتاب: زن و هنر بازنمایی زنانه در رسانه
نویسندگان: افسانه توسلی، مهدیه حیدری
سیری در جایگاه زنان در تاریخ معاصر و تحولات آن تا به امروز نشان از فراز و نشیب‌ها و تغییرات بسیاری دارد. جایگاه زنان نیز تحت تأثیر جریانات فکری و گفتمان‌های هویتی که تحولات مشخصی را در واقعیت اجتماعی به همراه داشته، همواره از مسیر یکسان و یکنواختی گذر نکرده است. حقیقت آن است که بازنمایی رسانه‌ای از زن نیز در طول زمان تغییر کرده و بخش قابل‌توجهی از این تغییر نیز ناشی از تحولاتی در واقعیت و وضعیت زنان در جامعه بوده است. این تحولات سبب بروز تغییراتی در نحوه بازنمایی و به عبارت در دیگر جریان فکری و گفتمان‌هایی شده است که جایگاه زن در چارچوب آن به تصویر کشیده است. در کتاب حاضر سعی شده ابتدا تاریخ ایران دو بخش و بعد از انقلاب و سپس تاریخ پس از انقلاب در دو زمان پیش از دوره اصلاحات و پس از آن به‌طور اجمالی مورد بررسی قرار گیرد. بررسی نقش و جایگاه رسانه ملی در جامعه، فرهنگ و هنر، الگوی روش‌شناختی در بررسی بازنمایی رسانه‌ای زنان از محورهای اصلی کتاب است.
شابک: 9789646754317
ناشر: نشر فرهیختگان دانشگاه
تعداد صفحات: 176
تاریخ انتشار: 1394