آشنایی با مباحث گوگل اسکالر و آرشیو دیجیتال دانشگاه الزهرا

ارسال شده در تاریخ 1400/09/23
آشنایی با مباحث گوگل اسکالر و آرشیو دیجیتال دانشگاه الزهرا

وبینار GoogleScholar، Repository، آرشیو دیجیتال دانشگاه الزهرا در روز شنبه 27 آذر از ساعت 13 الی 15 برگزار گردید. در ابتدا سرکار خانم منصوره حسینی به معرفی GoogleScholar، ساخت اکانت و تکمیل پروفایل درGoogleScholar و ... پرداختند و مطالبی در این خصوص ارائه نمودند و سپس در ادامه سرکار خانم حوریه آقابابا به بیان مباحثی از آرشیو دیجیتال دانشگاه الزهرا شامل استاندارد سازی فایل برای بارگذاری در ریپازیتوری دانشگاه، نحوه بارگذاری مستندات علمی در هر دو ریپازیتوری ، معرفی کلی آرشیو دیجیتال و اهمیت آن در پدیداری و افزایش تراز دانشگاه، نحوه عضویت، ورود کاربر، تکمیل اطلاعات کاربرگه و نحوه بارگذاری فایل، آشنایی با قوانین و شرایط رعایت حق مولف در هنگام تهیه فایل دیجیتال پرداختند.

تهران،ده ونک، میدان شیخ بهایی، درب شرقی دانشگاه الزهرا، جنب مرکز همایش های بین المللی دانشگاه الزهرا ،ساختمان کتابخانه مرکزی
    centrallibrary.management[at]alzahra.ac.ir
    کدپستی : 1993891176 تلفن : 021-85692228