مبانی بیوانفورماتیک

مولف: محبوبه ضرابی
موضوع: زیست انفورماتیک
تاریخ انتشار: 1392
توضیحات: بیوانفورماتیک به عنوان نقطه پیوند علوم رایانه ای، ریاضیات و علوم زیستی و همچنین به عنوان یکی از جدیدترین زمینه های علمی، آغازگر شگفتی های تمدن بشری در عصر جدید است. مطالعات پدیده های زیستی و رشد سریع داده های حاصل از این مطالعات با توجه به شناسایی ژنها و پروتئین های جدید، وجود ابزارهای کامپیوتری، جهت مدیریت این اطلاعات را ضروری می نماید؛ به این ترتیب شاخه جدیدی در علوم زیستی به نام بیوانفورماتیک شکل گرفت. به تدریج کارایی و قابلیت این علم با توجه به سرعت پردازش بالای آن برای دانشمندان علوم زیستی، پزشکی و حتی کشاورزی، نمایان شده و استفاده از این ابزار در تحقیقات علمی گسترش یافت. با توجه به اهمیت این دانش در علوم زیستی و کمبود منابع فارسی در این زمینه بر آن شدیم تا کتابی را تألیف کنیم که بتواند مقدمات و مبانی بیوانفورماتیک را به تمام علاقمندان و مخصوصا دانشجویان علوم زیستی بیاموزد.

شابک: 9789649703893
انتشارات: آییژ

تهران،ده ونک، میدان شیخ بهایی، درب شرقی دانشگاه الزهرا، جنب مرکز همایش های بین المللی دانشگاه الزهرا ،ساختمان کتابخانه مرکزی
    centrallibrary.management[at]alzahra.ac.ir