ارسال شده در تاریخ 1400/09/20

عنوان: مکان یابی حداکثر پوشش دینامیک: تعاریف، مفاهیم، مدل های تحلیلی، روش های حل و کاربرد
مولفین: جعفر باقری نژاد، مهناز شعیب
موضوع: مکان یابی حداکثر پوشش
توضیحات:
این کتاب با تحلیل مدل های مکان یابی، بر مدل مکان یابی حداکثر پوشش دینامیک متمرکز می شود و در پنج فصل سازماندهی شده است.
در فصل اول تعریف واژگان پایه ای، مسائل مکان یابی (استاتیک و دینامیک)، فصل دوم انواع مسائل مکان یابی حداکثر پوشش استاتیک، فصل سوم مسائل مکان یابی حداکثر پوشش دینامیک، فصل چهارم مدل مکان یابی حداکثر پوشش دینامیک و فصل پنجم روش های حل مسائل حداکثر پوشش بررسی می شود.
تاریخ نشر:7139
تعداد صفحات:152
شابک: 9786009556199
انتشارات: دانشگاه فنی و حرفه ای