در جدال با خود

عنوان کتاب: در جدال با خود
نویسنده: مرتضی منادی
موضوع: روانشناسی
تمام انسان ها همیشه در تعامل با محیط اطراف خود بوده و به مرور زمان با شدت و ضعف های مختلف از آن ها تاثیر می پذیریم. البته مقاومت هایی از طرف بخشی از ما در مقابل این موقعیت ها صورت می گیرد و چه بسا ممکن است به دلیل جایگاه خاص ما و توانمندی مان میدان یا محیط و یا موقعیت را نیز تغییر بدهیم و در غیر این صورت به مرور زمان از آن موقعیت تاثیر می پذیریم ارتباط تنگاتنگ عاطفی، انسانی و حتی فکری دو انسان در طول زمان باعث می شود که این دو کم کم و به مرور زمان هم رنگ و هماهنگ با یکدیگر بشوند و یا اینکه در صورت عدم توافق از یکدیگر جدا بشوند. داستان پیش رو چیزی نیست جز نشان دادن همین نکات علمی که در روزمرگی شاهد آن هستیم و فقط پازلی است که در طول زندگی نویسنده ابتدا در ایران و سپس در فرانسه شاهد آن بوده است.
شابک: 9786005908244
انتشارات: آراسته
تعداد صفحات: 120
تاریخ نشر: 1390